Автор-виконавець та ветеран АТО Назар Кравченко дебютував на музичному ринку із синглом “Повернешся додому”

Ветеран російсько-української війни, автор та виконавець власних пісень Назар Кравченко, презентував свою ліричну композицію “Повернешся додому”, що викликає емоційні переживання та надію у людей, які чекають на своїх близьких з фронту.

“Композиція торкається глибоких почуттів і переживань, які зараз відчувають українці, розлучені через війну. Пісня обіцяє стати новим гімном надії та відданості для тих, хто чекає на повернення своїх близьких додому”, — каже автор

На її створення Назар кинув всі сили, адже давно мріяв присвятити себе музиці, яка до слова супроводжувала його з дитинства.

“Повернешся додому” розповідає історію чоловіка, який мріє знову обійняти свою кохану, яка була змушена покинути рідний дім і тепер знаходиться на чужині. Кожен рядок просякнутий болем розлуки та силою віри, що все зміниться на краще. Ця пісня народилася з глибини мого серця. Вона про гіркий досвід розлуки мільйонів українців. Я хочу, щоб кожен, хто її почує, відчув, що він не один, що разом ми зможемо подолати все”, — додає починаючий артист.

Пісня вже доступна для прослуховування на всіх стримінгових платформах. У майбутньому планується зйомка музичного відео, яке відобразить історії людей, розділених війною.

Приєднуйтесь до нас у цей зворушливий момент та відчуйте силу музики, що об’єднує. Разом ми сильніші, разом ми переможемо!

Довідково: Назар Кравченко — співак-початківець, автор пісень і ветеран АТО, який своєю творчістю прагне донести емоції та переживання, з якими сьогодні стикаються багато українців.

Народився 23 грудня 1986 року в місті Мирний, Якутія. У 1990 році його родина переїхала до Запорізької області, де й почалося його творче формування.

З самого малечку Назар був оточений музикою — пісні, що лунали на сімейних застіллях, глибоко запали йому в душу та стали фундаментом його майбутнього творчого шляху.

З дитинства Назар поєднував захоплення музикою з інтересом до бойових мистецтв. В шкільні роки він займався вокалом, танцями та брав активну участь у концертах і конкурсах. Попри відсутність формальної музичної освіти, його наполегливі праця та бажання дозволили йому займати перші місця на місцевих конкурсах, що підживлювало його мрію про музичну кар’єру.

Після закінчення Глухівського державного педагогічного університету, де він здобув освіту в галузі педагогіки, Назар продовжив навчання в Національній академії внутрішніх справ, отримавши кваліфікацію юриста.

Назар брав участь у бойових діях на сході України, що сильно вплинуло на його світогляд і подальший шлях. Незважаючи на труднощі військової служби, любов до музики ніколи його не покидала, але дуже відтермінувала рух до своєї музичної мрії. Згодом пошук себе став каталізатором для того, щоб Назар повернувся до написання віршів, що стало першим кроком до прояву своєї реалізації.

У лютому 2024 року він записав свою дебютну пісню “Повернешся додому”, яка стала відображенням болю та надії українців, розлучених війною.

Автор сподівається, що його перший сингл стане своєрідним маніфестом для всіх, хто зараз чекає на повернення рідних. Назар прагне, щоб його музика торкалася сердець людей, які зараз переживають складні часи, і давала їм віру в краще майбутнє. Його творчий шлях тільки починається, але вже зараз він активно працює над тим, щоб його голос почув кожен, хто шукає підтримки у важкі моменти життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *