Цікаві майстер-класи, веселі ігри, корисні заняття: програма святкування Дня міста Ужгород

Волонтерські та громадські організації організували різні цікаві локації для маленьких та дорослих ужгородців з нагоди Дня міста. Святкові локації діятимуть від 8 до 10 вересня на набережній Незалежності.

Волонтери Товариства Червоного Хреста України провели сьогодні розвиваючі заняття та квести для малечі, уроки з надання першої допомоги для дорослих, аквагрим.

ГО «Проліска» порадувала дітей рухливими іграми, «Карпатська Агенція Прав Людини «ВЕСТЕД» провела арт-заняття, а ГО «Точка Рівноваги» запропонувала воркшоп для підлітків «Щаслива долонька».

Громадські організації «Зелений Варош» та «Нова Генерація України» вчили малечу сортувати сміття та провели еко-майстер-класи.

9-10 вересня на ужгородців чекає також багато цікавих атракцій та благодійних заходів на підтримку ЗСУ з орієнтовною програмою:

10:00-18:00 (сб-нд) – благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ від ГО «Волонтери Закарпаття»;

10:00-21:00 (сб-нд) – ярмарок виробників крафтової продукції, збір коштів на ЗСУ спільно з ГО «Творчі Волонтери» та ГО «Рух підтримки закарпатських військових»;

14:00-17:00 (сб-нд) – арт-заняття для дітей («Весела пластика», «Фетрові несподіванки», «Кольорові фантазії») від ГО «Карпатська Агенція Прав Людини «ВЕСТЕД»;

15:00-18:00 (сб) – творчий майстер-клас «Герб міста Ужгорода» + рухливі ігри від ГО «Проліска;

10:00-15:00 (нд) – плетіння браслетів-оберегів зі стрічок для військових, листи-малюнки військовим, малювання на великому ватмані.

Джерело: Ужгородська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *