Закарпатські поліцейські влаштували сюрприз 14-річній іменинниці до дня народження

Закарпатські поліцейські влаштували неочікуваний сюрприз для 14-річної Ангеліни, яка мріє стати поліцейською. Ангеліна вже давно знайома з правоохоронцями і під час однієї із зустрічей вона поділилась своєю мрією — стати поліцейською.

За ініціативи представниці Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини та за підтримки керівництва Головного управління Нацполіції в Закарпатській області вдалося влаштувати сюрприз у день 14-річчя Ангеліни. До організації із задоволенням долучилися і співробітники Ужгородського районного управління поліції та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області.

З нагоди Дня Народження дівчинку запросили до районного управління поліції, де на неї вже чекала справжня поліцейська форма, солодкий подарунок та екскурсія підрозділом.

Кожен з поліцейських розповів Ангеліні про особливості своєї роботи та поділився цікавими історіями зі служби. Цей день проведений разом з правоохоронцями залишив дівчинці багато позитивних емоцій та лише зміцнив її бажання долучитися до лав поліцейських.

«Це мій найкращий День Народження за все життя!» – на прощання сказала Ангеліна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *